ΥΠΕΣ: Έως 31/12/23 οι αιτήσεις δήμων για χρηματοδότηση καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς- Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023  η προθεσμία για την υποβολή από τους δήμους αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»  για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα  με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα η Πρόσκληση Χ για την υποβολή αιτήματος Χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» τροποποιείται ως εξής:

Η Ενότητα 3.

«ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ» ,

αντικαθίσταται ως εξής:

Το πρόγραμμα υλοποιείται έως την 31η Δεκεμβρίου 2023, με δυνατότητα παράτασης σε περιπτώσεις δικαιολογημένων αιτημάτων των δικαιούχων. Η παράταση δίνεται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναγράφονται στην υπ’ αριθμ. 42256/3.6.2019 (ΑΔΑ: 66Δ1465ΧΘ7-ΧΒΣ) Πρόσκληση Χ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Η παρούσα ισχύει από τη δημοσίευσή της. Η Τροποποίηση της Πρόσκληση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr).

ΥΠΕΣ: Έως 31/12/23 οι αιτήσεις δήμων για χρηματοδότηση καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς Το διαβάσαμε ΕΔΩ