Ο πολύγαμος αγρότης από την Ουγκάντα με το ζόρι καταφέρνει να ταΐσει τόσα στόματα.

O Musa Hasahya αποφάσισε να σταματήσει να μεγαλώνει την οικογένειά του καθώς με το ζόρι καταφέρνει να ταΐσει τις 12 συζύγους, τα 102 παιδιά και τα 568 εγγόνια του.

Σύμφωνα με τη The Sun, ο 67χρονος ζει στη φάρμα του με όλη την οικογένεια μαζί και τα οικονομικά τους έχουν μειωθεί σημαντικά. «Το εισόδημά μου γίνεται όλο και χαμηλότερο με τα χρόνια λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη», είπε ο ίδιος και δήλωσε ότι δεν θα κάνει άλλα παιδιά.

«Παντρεύτηκα τη μια γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μια γυναίκα;», είπε ο Musa.

Οι σύζυγοί του πλέον παίρνουν αντισυλληπτικό χάπι προκειμένου να μην συνεχίσουν να κάνουν παιδιά. Στη Λουσάκα της Ουγκάντα όπου ζουν η πολυγαμία είναι νόμιμη.

Η νεότερη σύζυγός του, Zulaika, μητέρα 11 παιδιών του, είπε: «Δεν κάνω άλλα παιδιά. Έχω δει την κακή οικονομική κατάσταση και τώρα παίρνω το αντισυλληπτικό χάπι.»

Τα παιδιά του Hasayha είναι ηλικίας μεταξύ 6 και 51 ετών, ενώ το πρώτο του παιδί είναι 20 χρόνια μεγαλύτερο από τη νεότερη γυναίκα του.

 







Πηγή