Δήμος και κάτοικοι επισκευάζουν σπίτι που κάηκε στα Τρίκαλα- Η αγάπη και η στήριξη δε γνωρίζουν Πρωτοχρονιά και γιορτές. Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ και οι κάτοικοι του Βαλτινού στήριξαν και στηρίζουν οικογένεια από το χωριό του Δήμου, που λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, είδε να καίγεται το σπίτι τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022 η οικογένεια του Κώστα και της Ζωής, διαπίστωσαν την πυρκαγιά στο σπίτι. Με ειδοποίηση από το πρόεδρο Δημήτρη Σταμούλη, κάτοικοι προσέτρεξαν για βοήθεια, μέχρι να μεταβεί στο χωριό η Πυροσβεστική Υπηρεσία και να κατασβέσει την πυρκαγιά. Η οποία όμως πρόλαβε και σε λίγη ώρα κατέστρεψε τη στέγη, τμήμα της οικοσκευής και υποδομές.

Την επομένη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας μετέφεραν στους πληγέντες τη στήριξη του Δήμου και την αγάπη της Αλίκης και των Ξωτικών του Μύλου, αναλαμβάνοντας την επισκευή που χρειάζονται οι υποδομές του σπιτιού και η στέγη.

Στο μεσοδιάστημα, πάλι η κοινωνία του χωριού βοήθησε στο να απομακρυνθούν καμένα υλικά. Επίσης, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος, Δημήτρης Σταμούλης, ήδη καταβάλλεται προσπάθεια και για συγκέντρωση ειδών και ποσού για τις πρώτες ανάγκες, καθώς η οικογένεια προς το παρόν διαμένει σε άλλον χώρο.

Δήμος και κάτοικοι επισκευάζουν σπίτι που κάηκε στα Τρίκαλα Το διαβάσαμε ΕΔΩ