Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης –Πεύκης τα Ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, για τους Δήμους της χώρας.
Άλλο ένα έργο που περνά στην υλοποίηση είναι η «Προμήθεια- τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου» προϋπολογισμού: 259.135,00€, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών: 208.000€ και 51.135,20€ από ίδιους πόρους, για το οποίο υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο που προέκυψε από διαγωνισμό.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε μεγάλα έργα για τη νέα γενιά της πόλης μας και να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και συνεπώς τις υπηρεσίες μας. Με τα Προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για δέκα προγράμματα, γεγονός που αποδεικνύει την καλή προετοιμασία που είχαμε κάνει, ενώ λόγω της καλής οικονομικής διαχείρισης των προηγούμενων ετών είχαμε τη δυνατότητα σε κάποια εξ αυτών να συμμετέχουμε και με ίδιους πόρους. Ανάμεσα σε αυτά τα έργα σημαντική θέση έχουν αυτά που αφορούν στη Νέα Γενιά του Δήμου μας, στα σχολικά συγκροτήματα και στις 17 Παιδικές μας Χαρές που αποκτούν νέο εξοπλισμό. Και συνεχίζουμε με σημαντικά έργα σε όλους τους τομείς.»

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Νέος εξοπλισμός για τις Παιδικές Χαρές μέσω του “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” Το διαβάσαμε ΕΔΩ