Η παρουσία του Ευάγγελου Μαρινάκη κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων στον Πειραιά δε θα μπορούσε σαφώς να περάσει απαρατήρητη.

Μόνο τυχαίο δε θεωρείται το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος ο οποίος έσπευδαν να χαιρετίσουν οι Πειραιώτες παρευρισκόμενοι στην τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι του Πειραιά, επισκιάζοντας πολιτικούς κλπ άρχοντες!

Ούτε τυχαίο είναι το γεγονός ότι αποτελεί πόλο έλξης σε όποια δημόσια εμφάνισή του στον Πειραιά.

Και αυτό δείχνει άλλωστε τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση των Πειραιωτών στο πρόσωπό του, όχι μόνο για τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως για τη σημαντική συνεισφορά του στη συνολική αναβάθμιση της πόλης και τη στήριξη της τοπικής εκκλησίας, καθώς και λόγω του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου που πολύ διακριτικά υλοποιεί.

Για αυτό και η άποψη και η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το παρόν και το μέλλον της πόλης, δεν έχει απλά βαρύνουσα αλλά καθοριστική σημασία για τις εξελίξεις!

Ο Πειραιώτης Εφοπλιστής απλός και προσιτός όπως πάντα, βρέθηκε μετά την ολοκλήρωση της Τελετής, στην πλατεία Κοραή και στο ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Στάνη», όπου συνομίλησε με θαμώνες και περαστικούς.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε άλλωστε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταγράψει ρεκόρ ψήφων ως Δημοτικός Σύμβουλος, το οποίο πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Ποιοι ήταν μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Στάνη;

Ενδιαφέρον έχει όμως και η παρέα που κάθισε για καφέ με τον Ηγέτη του Ολυμπιακού στην Στάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press στην παρέα ήταν 3 κυρίες και 1 κύριος ακόμα!

Πρόκειται για την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία είναι και υποψήφια Βουλευτής στην Α Πειραιά με τη ΝΔ, η εν ενεργεία Βουλευτής και εκ νέου υποψήφια Νόνη Δούνια, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και ο εν ενεργεία Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος με τη ΝΔ στον Πειραιά (σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press) Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Διαβάστε επίσης:

Εθνικές Εκλογές: «Ρώσικη ρουλέτα» στην Α’ Πειραιά !

Θεοφάνια στον Πειραιά: Μαγικές εικόνες από την Πειραϊκή!





Προηγούμενο άρθροΕγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος Θωμάς από τα Γρεβενά – Δωρίζουν τα όργανά του
Επόμενο άρθροΘεοφάνια στον Πειραιά: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το λαμπρό εορτασμό (βίντεο + φωτο)



Το διαβάσαμε εδώ