Πατέρας δύο παιδιών είναι ο 50χρονος, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος που έμενε στο Μοσχάτο είχε δύο κόρες. Η μία πηγαίνει 3η Γυμνασίου και η άλλη 1η Λυκείου.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 47χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στην περιοχή του Μοσχάτου, όπου απαγχονίστηκε ένας 50χρονος.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι ήταν παλιά λογιστής της και πήγε στο διαμέρισμά του, όπου άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι ήταν παλιά λογιστής της και πήγε στο διαμέρισμά του, όπου άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Η 47χρονη, η οποία αφήνει πολλά κενά στην περιγραφή της, υποστήριξε ότι προσπάθησε αρχικά με μια ζώνη να στραγγαλίσει τον άντρα και όταν δεν τα κατάφερε, από ένα μονόζυγο που υπήρχε στο σπίτι, ο άνδρας κρεμάστηκε και εκείνη του έσπρωξε την καρέκλα.

Οι περίοικοι άκουγαν φωνές και ειδοποίησαν την άμεσο δράση, με τους πρώτους αστυνομικούς να εντοπίζουν το απαγχονισμένο πτώμα του άντρα όταν έφτασαν στο διαμέρισμα.

Παρόλα αυτά, τα ερωτήματα παραμένουν για το πώς είναι δυνατό να υπάκουσε ο άνδρας σε όσα του είπε η κατηγορούμενη αλλά και για ποιο λόγο ο ίδιος δεν αντέδρασε όταν η εκείνη του επιτέθηκε, όπως ισχυρίζεται, για να τον πνίξει.

Οι Αρχές Ασφαλείας θα οδηγήσουν σήμερα τη γυναίκα στον εισαγγελέα, όμως ερευνούν ακόμη την υπόθεση για να εντοπίσουν μάρτυρες που να γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό ενώ δεν αποκλείουν να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο σπίτι, όταν έλαβε χώρα το περιστατικό με τον 50χρονο.

Αυτός είναι ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος

Φωτογραφία από τον λογαριασμό του θύματος στο Facebook
Φωτογραφία από τον λογαριασμό του θύματος στο Facebook

«Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα»

Ειδικότερα, κατά την περιγραφή της γυναίκας που είχε συλληφθεί νωρίτερα, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, της χρωστούσε χρήματα.

Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

Κλείσιμο

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, στην κατάθεσή της ότι  «τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Αυτό που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ είναι αφενός ο ισχυρισμός της 47χρονης ότι είχε οικονομικές διαφορές και τι είδους ήταν αυτές με το θύμα και αφετέρου αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

«Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@»

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο protothema.gr και υποστήριξε ότι η γυναίκα της φώναζε:

«Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@». Ειδικότερα, όπως περιέγραψε «γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος)».

«Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω… Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε “Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@@”», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω – γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα».

ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε ΕΔΩ