Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 η κοπή πίτας της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, στο Μοσχάτο!

Η ΠΕΜ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 η ΠΕΜ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. 

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον Πατέρα Ζήση, εφημέριο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Μοσχάτου, ο οποίος έκοψε και το κομμάτι του Χριστού. Αμέσως μετά, με την πολύ ωραία εκτέλεση τριών τραγουδιών, η χορωδία Ενηλίκων του Πνευματικού Κέντρου, προσέφερε μια ιδιαίτερα ποιοτική στιγμή στην εκδήλωση.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών των Λυκείων του Μοσχάτου-Ταύρου, οι οποίοι εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές κατά τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022 πετυχαίνοντας παράλληλα την υψηλότερη επίδοση στα Σχολεία τους. Μαζί με τη διάκριση οι βραβευθέντες πήραν και από ένα συμβολικό ποσό. 

Ακολούθησαν βραβεύσεις με τιμητική πλακέτα σε αξιόλογα μέλη της τοπικής κοινωνίας

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου. Στο χαιρετισμό του μίλησε για το σημαντικό έργο της Εστίας το οποίο επιτελείται επί πολλές δεκαετίες στην πόλη μας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια του έργου της. Ως είθισται, έκοψε και το κομμάτι της ΠΕΜ.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου της ΠΕΜ κ. Γεώργιου Χλούπη. Ο κ. Χλούπης ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη της ΠΕΜ για την συμπαράστασή τους στο έργο του Σωματείου, καθώς και το Δήμαρχο κ. Ευθυμίου για την βοήθεια που προσφέρει στην ΠΕΜ επί σειρά ετών. Ευχαρίστησε τέλος τα μέλη του Δ.Σ. για την άοκνη προσφορά τους. Έκλεισε δε το χαιρετισμό του με μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του επόμενου εξαμήνου.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και κλήρωση δώρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Μελίστας.

Οι Αντιδήμαρχοι, Κατερίνα Καρύδη, Γιώργος Φελλάς, Σάββας Ιωάννης, Βασίλης Γρούμπας και Άκης Δείξιμος.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγγελόπουλος Σπύρος (Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής
Επιτροπής) και Γεράσιμος Πεφάνης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Γιώργος Σφυρόερας και ο κοινοτικός
Σύμβουλος Δημήτρης Δημητρίου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ