Ο Frank Panx, η φωνή των θρυλικών Panx Romana, με την μπάντα του τους Σαλταδόρους στο Brooklyn Live Stage το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Μουσικές από Μπαρούτι από τους Panx Romana και τους Stress μέχρι σήμερα από μια διαδρομή φωτιά που καλά κρατά ακόμα εδώ και 43 χρόνια.

Η εμφάνισή του στην Καλαμάτα είναι στα πλαίσια της χειμερινής του περιοδείας σε 15 πόλεις σε Ελλάδα και Τουρκία. Είναι η δύναμη του συνειδητοποιημένου Rock ’n’ Roll που “ζει ακόμα τ’ όνειρο φωνάζοντας τραγούδια διαμαρτυρίας” ενώνοντας ολόκληρες γενιές με παλαιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και νέα για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Γράφει στίχους, κάνει ταινίες, πάντα με αγωνιστική διάθεση και αισιοδοξία που μας επιστρέφει στην γη της αθωότητας.

“Το χρωστάμε, λέει στο καλό που μας ανορθώνει ψυχικά”.Από την ορμή που πυροδότησε η έκρηξη του πανκ ροκ στις αρχές του 1977, είναι πάντα ενεργός με την ορµή από τα όνειρα των παιδικών µας χρόνων, από όπου εμπνεύστηκε το εφηβικό του όνειρο μιας μπάντας που θα είχε δυνατή φωνή και στάση ζωής βασισμένη στην πράξη.

Ο Frank Panx έχει κυκλοφορήσει 7 δίσκους με τους Panx Romana και έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με ιστορικές μπάντες του χώρου όπως οι Ramones, Dead Kennedys, Fleshtones, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Νικόλας Άσημος και πολλοί άλλοι. Η “Διατάραξη Κοινής Ησυχίας από τα χρόνια της φωτιάς είναι ακόμα ενεργή…”



Το διαβάσαμε εδώ