Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 00:05

Στη φυλακή οδηγήθηκε την Παρασκευή (20/1) ο Ντάνι Άλβες, με το δικαστήριο να αποφασίζει την κράτησή του χωρίς εγγύηση μετά τις κατηγορίες γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, όπου βρισκόταν με δύο φίλες της.

Σύμφωνα, με το «El Periódico», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, καθώς η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι τη χαστούκισε στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια την ανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση.

Στην κατάθεσή της διαβεβαιώνει ότι ο Άλβες τής μιλούσε στα Πορτογαλικά και κάποια στιγμή έπιασε με δύναμη το χέρι της και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα, κάτι που επανέλαβε δύο φορές.

Στη συνέχεια της ζήτησε να τον ακολουθήσει και την οδήγησε σε μια πόρτα που οδηγούσε σε μία μικρή τουαλέτα.

Η γυναίκα μπήκε, αλλά λίγο μετά ήθελε να φύγει και σύμφωνα με την εκδοχή της, ο Άλβες την εμπόδισε, κλείνοντας την πόρτα.

Τότε ο Βραζιλιάνος κάθισε στην τουαλέτα σηκώνοντας το φόρεμά της και την ανάγκασε να καθίσει από πάνω του, λέγοντάς της ότι ήταν η “μικρή του σκ@λ@”.

Την υπέβαλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αντιστάθηκε και τότε τη χαστούκισε, τη σήκωσε και τη βίασε, μέχρις ότου να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα όταν βγήκε από την τουαλέτα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, βρήκε μόνο τη μία φίλη της και της ζήτησε να φύγουν.

Καθώς έφευγε από το νυχτερινό κέντρο, η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και τότε οι εργαζόμενοι του μαγαζιού τη ρώτησαν τι είχε συμβεί.

Της παραχώρησαν ένα δωμάτιο του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο βρέθηκε κι ο υπεύθυνος του κλαμπ, και στη συνέχεια ειδοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές και το ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Hospital Clínic της Βαρκελώνης, όπου υποβλήθηκε στην ιατρική εξέταση την οποία κάνουν όσες γυναίκες έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση.

 

Η Πούμας έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες

Η Πούμας, η οποία αγωνίζεται στην ανώτατη εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία του Μεξικού, ανακοίνωσε τη νύχτα της Παρασκευής (20/1) τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνι Άλβες, μετά τα όσα συνέβησαν.

Ο σύλλογος του Πανεπιστημίου του Μεξικού έλαβε αυτήν την απόφαση, η οποία τέθηκε σε άμεση ισχύ, «για δικαιολογημένη αιτία», δήλωσε ο πρόεδρός του Λεοπόλδο Σίλβα, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που συγκλήθηκε την Παρασκευή.