Δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, διοργανώνουν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417, ισόγειο) από τις 10:00 έως τις 13:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του  Ορθοπαιδικού Στέργιου Λάλλου.

Πληροφορίες και  ραντεβού στο Δημοτικό ιατρείο Αγίας Παρασκευής στα τηλέφωνα 2106547700 και 2106080300 και ώρες 8:00 -14:30

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης Το διαβάσαμε ΕΔΩ