Έφυγε από τη ζωή ο αστυνομικός Νάσος Παλμπάς, αδερφός της Ιωάννας Παλμπά, γνωστής οδοντιάτρου που λειτουργεί ιατρείο στο Μοσχάτο.

Ο Νάσος έδωσε την μάχη του και δεν τα κατάφερε, έφυγε αδόκιμα και πρόωρα σε ηλικία 55 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη και αφήνοντας πίσω την οικογένεια του και τους προσφιλείς συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του.

Έδωσε την μεγάλη μάχη του στην εντατική και οι συμπατριώτες του κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν αίμα και αιμοπετάλια, σε μία συγκινητική ανταπόκριση.

Από εμάς το mymoschato, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Ιωάννα και στην οικογένειά του.

Αναδημοσιεύουμε ως έχει το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο mytikaspress.blogspot.com για τον Νάσο Παλμπά, το γελαστό παιδί όπως λένε όσοι τον γνώριζαν.

Της Γεωργίας Παλουμπά.

Χτες το μεσημέρι (28/1/23) κηδεύτηκε ο ξάδερφός μου, Νάσος Παλμπάς, στα Μέθανα. Η απόσταση από τον Μύτικα και την Κανδήλα μεγάλη και όπως ήταν φυσικό λίγοι ήμασταν οι φίλοι και συγγενείς από την πατρίδα του, που τον συνοδέψαμε στο τελευταίο του ταξίδι.

Έφυγε όμως με τη συνοδεία πλήθους κόσμου από τη νέα του πατρίδα, τα Μέθανα και τον Γαλατά όπου υπηρετούσε ως Αρχιφύλακας.

Η Ελληνική Αστυνομία απέδωσε τιμές και όλοι είχαν έναν καλό λόγο για τον Νάσο, συμμετείχαν στο πένθος της οικογένειας και έχυσαν τα δάκρυά τους, ιδιαίτερα με την ομιλία συναδέλφου του αστυνομικού.

Παρηγορητική για εμάς τους συγγενείς, ήταν η διαπίστωση πως η νέα του πατρίδα πρόσφερε στον Νάσο, εκτός από την όμορφη οικογένειά του, μια όμορφη ζωή με την αγάπη, τον σεβασμό και την αναγνώριση του καλού χαρακτήρα του από την τοπική κοινωνία.

Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στα αδέρφια του, στη γυναίκα και τα παιδιά του να συνεχίσουν τη ζωή τους και να τον θυμούνται ως ένα γελαστό παιδί, όπως θα τον θυμόμαστε κι εμείς.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ