Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 11:27

Κρίσιμα παιχνίδια σήμερα στη Super League για τον τίτλο και τον υποβιβασμό

Τρεις αγώνες με μεγάλη βαθμολογική σημασία γίνονται σήμερα στη Super League.  Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη μάχη του τίτλου. Ο Λεβαδειακός παλεύει για να σωθεί και βρίσκεται 1 πόντο πάνω από την προτελευταία στη βαθμολογία Λαμία.

Στις 19:30 αρχίζει το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στη Λαμία και τον Ιωνικό. Τέσσερις βαθμούς περισσότερους έχει η Λαμία και με νίκη αναμένεται να περάσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας. Τη νίκη κυνηγάει και ο Ιωνικός για να μειώσει στον 1 βαθμό τη διαφορά τους.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι ξεκινάει στις 21:00 στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει μόλις μία ήττα στην έδρα του (3-5-1) και αντιμετωπίζει τον ο οποίος θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους σημερινούς αγώνες της Super League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*  

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες:

Ουντινέζε-Βερόνα:  Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Να σκοράρει ο Νέλσον Ολιβέιρα –Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Λαμία-Ιωνικός: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Να σκοράρει ο Αντράζ Σπόραρ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 11:31