Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βέβαια βρίσκεται και η ατμομηχανή της ελληνικής ανάπτυξης, το μεγάλο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς.

Το PP έχει γράψει εδώ και καιρό ότι οι πολιτικές εξελίξεις (και το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών) θα επηρεάσουν καθοριστικά τις επιλογές και τις στρατηγικές των κομμάτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έπονται των εθνικών, δηλαδή για τις εκλογές σε περιφέρειες και δήμους.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με χρίσμα από τη ΝΔ

Όταν το PP έγραφε στις 16 Νοεμβρίου 2023 αποκλειστικά ότι ο Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Πειραιά και μάλιστα με στήριξη της ΝΔ, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευδαν να διαψεύσουν ή να απαξιώσουν το ρεπορτάζ μας.

Πέρασαν λίγες εβδομάδες έκτοτε, και το PP σας ενημερώνει ότι η υποψηφιότητα Μπουτσικάκη έχει κλειδώσει για τον Δήμο Πειραιά και μάλιστα με χρίσμα της ΝΔ.

Το τι σημαίνει «υποψηφιότητα με χρίσμα» θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ καθώς το παρασκήνιο είναι πολύ μεγάλο και προμηνύονται σημαντικές εξελίξεις.

Δε θα είναι υποψήφιος Βουλευτής

Μάλιστα επιβεβαιώνεται επίσης το γεγονός ότι ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής και τη θέση του στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά θα πάρει ο Νίκος Βλαχάκος.

Πότε θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα Μπουτσικάκη

Μέσα στον Φλεβάρη όπως όλα δείχνουν (πιθανότατα εντός του πρώτου 15μερου) αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ήδη έχει προηγηθεί μία διερευνητική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και εκκρεμεί η δεύτερη, στην οποία θα κλειδώσει η υποψηφιότητα και θα καθοριστούν και κάποιες σημαντικές «λεπτομέρειες» σχετικά με την κάθοδο Μπουτσικάκη στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Ο Μπουτσικάκης, η δημαρχία και τα κενά στο μεγάλο λιμάνι !

Εθνικές Εκλογές: «Ρώσικη ρουλέτα» στην Α’ Πειραιά !

Για καφέ στη «Στάνη» ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον Αγιασμό των Υδάτων – Ποιοι ήταν μαζί του!





Προηγούμενο άρθροΠολεμική Αεροπορία: Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του F – 4 Φάντομ



Το διαβάσαμε εδώ