Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 14:09

Μπάσκετ: Επιστροφή Τσίκληρα στον Ιωνικό

Περίπου 3,5 μήνες μετά την αποχώρησή του, ο Άγγελος Τσίκληρας επιστρέφει στον πάγκο του Ιωνικού και θα οδηγήσει την προσπάθεια της νικαιώτικης ομάδας να παραμείνει στη Basket League. Ο 48χρονος τεχνικός είχε αποχωρήσει στις 12 Οκτωβρίου, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, το οποίο πλέον ξεπέρασε.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ιωνικός, ο Γιάννης Λίβανος, που το τελευταίο διάστημα εκτελούσε χρέη πρώτου προπονητή (ενδιάμεσα κάθησε στον πάγκο ο Κώστας Μέξας, ο οποίος όμως παραιτήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου), θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα συνεχίσει το έργο του ως τεχνικός διευθυντής.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Άγγελου Τσίκληρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Άγγελος ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και αφού όπως εξ αρχής είχαμε πει η πόρτα της ομάδας ήταν πάντα ανοιχτή γι΄ αυτόν, επέστρεψε στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε.

Επιθυμία μας, όπως και του coach και των παιχτών ήταν να παραμείνει, όπως και έγινε, στο τεχνικό team της ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός, Γιάννης Λίβανος, που ανέλαβε προσωρινά και με επιτυχία το τιμόνι της ομάδας μας σε μια πολύ δύσκολη για αυτήν περίοδο, και τον ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή παραμένει ο τίγρης του Ελληνικού μπάσκετ και κόσμημα για την ομάδα μας, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όλοι μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου θέλουμε συμμάχους μας όλους εσάς τους πιστούς φιλάθλους του ιστορικού μας σωματείου!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 14:14