Μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες για τις εξατομικευμένες συναντήσεις με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο τρίτος κύκλος των εξατομικευμένων συναντήσεων με τους νομικούς συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο. 

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., προκειμένου να μπορούν οι πολίτες του Δήμου, δωρεάν και αξιόπιστα, να δεχθούν συμβουλές σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως τρόποι διεκδίκησης δεδουλευμένων, δικαιώματα αδειών, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, προϋποθέσεις για συντάξεις αναπηρίας, κα.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου εξασφάλισε και νέες ημερομηνίες για εξατομικευμένα ραντεβού με τους Νομικούς συμβούλους της ΓΣΕΕ, προκειμένου να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία ακόμα περισσότεροι πολίτες του Δήμου. Όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει ραντεβού, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα: 210 9422927, 210 9418655, 210 3462125 και 210 3426414.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού οι συμπολίτες μας μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν. Γι αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση των δημοτών και προσπαθούμε να γίνουν όσο δυνατόν περισσότερες ατομικές συναντήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας. Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να επιδιώκεται παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας».



Το διαβάσαμε ΕΔΩ