Για 36η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου στολίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις απόκριες στηρίζοντας ένα θεσμό που προσφέρει ψυχαγωγία και ευκαιρίες διασκέδασης στους πολίτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, ξεκίνησε η γιορτή του Καρναβαλιού στον Δήμο μας, με το πάντα ενεργό Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού να δίνει τον τόνο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Και φέτος, έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την μεγάλη παρέλαση 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την παραδοσιακή μίνι παρέλαση από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου Γιάννη Σάββα, καθώς επίσης παρών ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ Θανάσης Μελίστας, οι Αντιδήμαρχοι (Γρουμπας Βασίλης, Καρύδη Κατερίνα), η υποψήφια Βουλευτής και Αντιδήμαρχος Μαρία Τσέλιου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Γιώργος Σφυροερας.

Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου και τέρμα την Πλατεία Δημαρχείου, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού σκόρπισαν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους!

Επίσης στους δρόμους του Μοσχάτου δυναμικό παρών έδωσαν με τα κρουστά τους και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα Quilombo!

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 με τα παραδοσιακά κούλουμα.

O κ. Ευθυμίου δήλωσε: Το καρναβάλι του Δήμου μας ξεκίνησε εντυπωσιακά, με την μπάντα κρουστών Quilombo και τα παιδιά από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού να μας δίνουν χαρά και κέφι.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να χαρούμε στις εκδηλώσεις σε Μοσχάτο και Ταύρο.
Καλή διασκέδαση σε όλες και όλους!

Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ



Το διαβάσαμε ΕΔΩ