Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και πρώην Πρόεδρος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας πήρε θέση για το μείζον θέμα των ημερών που αφορά στη δημιουργία νέας δομής του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του PP με το Μανιατικής καταγωγής αυτοδιοικητικό και κομματικό στέλεχος του Πειραιά, ζητήθηκε την άποψή του για το ζήτημα του ΟΚΑΝΑ.

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας ήταν κάθετος αναφέροντας ότι «η δομή του ΟΚΑΝΑ δεν πρόκειται να λειτουργήσει στα Μανιάτικα».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου»!

Ο κ. Βοϊδονικόλας, που εκτός των άλλων κατέχει τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Πειραιά της ΝΔ, συνέχισε λέγοντας:

«Πονάμε και ενδιαφερόμαστε για τις νέες και τους νέους που ταλανίζονται από τη μάστιγα των ναρκωτικών, όμως είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούν να βρεθούν πολύ καταλληλότεροι χώροι για τη στέγαση τέτοιων δομών.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να επιτρέψουμε τη λειτουργία τέτοιας δομής δίπλα σε σχολεία, παιδικές χαρές, δίπλα στα σπίτια τίμιων βιοπαλαιστών που μόχθησαν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από ναρκωτικά και λοιπές εξαρτήσεις.

Και σας το λέει ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, με έντονη ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα.

Όπως όμως πονάμε τα εξαρτημένα παιδιά, πονάω και τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω με την οικογένειά μου, πονάω τις μανιάτικες οικογένειες και συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, για αυτό και με όσες δυνάμεις διαθέτω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λογαριάζει χωρίς τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους κατοίκους των Μανιάτικων!

Η οικογένεια Βοϊδονικόλα, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μη λειτουργήσει ποτέ η νέα δομή του ΟΚΑΝΑ μέσα στον οικιστικό ιστό των Μανιάτικων.»

Διαβάστε επίσης:

ΟΚΑΝΑ στον Πειραιά: Πού θα ανοίξει; – Γνωστό από το 2017 το θέμα!

Μπουτσικάκης για ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα: «Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν ξανά γειτονιές 2 ταχυτήτων στον Πειραιά»

Μώραλης σε Μπουτσικάκη: «Συμφωνείς με την εγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα!»





Προηγούμενο άρθροΜώραλης σε Μπουτσικάκη: «Συμφωνείς με την εγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα!»



Το διαβάσαμε εδώ