Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 17:18

Οριστική αναβολή στο παιχνίδι Aτρόμητος-ΑΕΚ λόγω προβλήματος με το ύψος του δοκαριού σε μία από τις δύο εστίες!

Σε αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με το ύψος του δοκαριού σε μία από τις δύο εστίες.

Κατά τη διάρκεια του ζεστάματος οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για τις διαστάσεις των δοκαριών του γηπέδου και συγκεκριμένα για το ύψος του δοκαριού της μίας εστίας του γηπέδου.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές μέτρησαν με μεζούρα τις διαστάσεις της συγκεκριμένης εστίας και διαπίστωσαν ότι ήταν όντως πέντε εκατοστά χαμηλότερη.

Η εστία στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το ύψος του ενός δοκαριού:

 

Ακολούθως οι άνθρωποι του γηπέδου προσπάθησαν με φτυάρια να διορθώσουν το σφάλμα με το ύψος της εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν χρονικό περιθώριο για να διορθωθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει μέχρι τις 18:00. Τότε ο διαιτητής Μανούχος, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του, βγήκε και πάλι στο γήπεδο και έκανε αυτοψία στην εστία, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα αποδυτήρια, όπου έκανε γνωστή την απόφασή του για αναβολή του ματς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα οδηγηθεί σε αναβολή η αναμέτρηση, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 17:30 (Novasports Prime) και η τύχη της θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της IFAB, η γραμμή του τέρματος θα πρέπει να έχει απόσταση 2 μέτρων και 44 εκατοστών με την κάτω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 18:21