Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που έχει καθιερωθεί στις 15 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, από τις 10:30 έως τις 15:00, οι πόρτες του πολυχώρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «House by Phaos» επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα θα είναι ανοικτές, με την ομάδα υποστήριξης της δράσης, να ενημερώνει και να λαμβάνει δείγματα των νέων εθελοντών μυελού των οστών.

Tο «Βιβλιοταξιδεύουμε», η «Φάος» ΚοινΣεπ, το «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» , το «Χάρισε Ζωή» και το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Νοσοκομείου Καλαμάτας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Την ημέρα αυτή, όλοι μαζί λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε περισσότερους από 37 εκατ. εθελοντές δότες μυελού των οστών παγκοσμίως που δηλώνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους, ώστε μια μέρα να γίνει η λευχαιμία παρελθόν! Εάν είσαι μεταξύ 18-40 χρονών, με καλή κατάσταση υγείας, μπορείς να γίνεις «Εσύ ο Ήρωας Ενός Παιδιού» με μια πολύ απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ένταξή μας στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει και δωρεά μοσχεύματος. Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση για την διαδικασία μπορείτε να καλείτε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, τηλ. 2721046906 και στο Κέντρο Ενημέρωσης του ΚΕΔΜΟΠ, τηλ. 2610 969164. Γινόμαστε οι άνθρωποι που βοηθάμε τα παιδιά της «Φλόγας» και κάθε παιδί και ενήλικα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του αίματος, να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν ένα τέλος στον αγώνα τους βγαίνοντας νικητές από τη πιο δύσκολη μάχη της ζωής τους! «…για να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν»! Ελάτε μαζί μας, σας χρειαζόμαστε…
Έτσι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, από τις 10:30 έως τις 15:00, οι πόρτες του πολυχώρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «House by Phaos» επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα θα είναι ανοικτές, με την ομάδα υποστήριξης της δράσης, να ενημερώνει και να λαμβάνει δείγματα των νέων εθελοντών μυελού των οστών.

Την ημέρα αυτή, όλοι μαζί λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε περισσότερους από 37 εκατ. εθελοντές δότες μυελού των οστών παγκοσμίως που δηλώνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους, ώστε μια μέρα να γίνει η λευχαιμία παρελθόν!

Εάν είσαι μεταξύ 18-40 χρονών, με καλή κατάσταση υγείας, μπορείς να γίνεις «Εσύ ο Ήρωας Ενός Παιδιού» με μια πολύ απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ένταξή μας στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει και δωρεά μοσχεύματος. Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση για την διαδικασία μπορείτε να καλείτε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, τηλ. 2721046906 και στο Κέντρο Ενημέρωσης του ΚΕΔΜΟΠ, τηλ. 2610 969164.

Γινόμαστε οι άνθρωποι που βοηθάμε τα παιδιά της «Φλόγας» και κάθε παιδί και ενήλικα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του αίματος, να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν ένα τέλος στον αγώνα τους βγαίνοντας νικητές από τη πιο δύσκολη μάχη της ζωής τους!

«…για να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν»!

Ελάτε μαζί μας, σας χρειαζόμαστε…



Το διαβάσαμε εδώ