Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει δίμηνη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου και επομένως έως τις 28 του τρέχοντος μήνα οι ιδιοκτήτες των οχημάτων πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με «τσουχτερά» πρόστιμα.

Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2023 μπορούν να βρουν στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες οχημάτων. Εκτός από την πλατφόρμα MyCar, μπορείτε να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ.

Αν επιλέξετε τη δεύτερη περίπτωση, τότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε χρήση των κωδικών TAXISnet. Απλώς θα καταχωρίσετε τον ΑΦΜ, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το έτος των τελών κυκλοφορίας.

Και φέτος, το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας περιλαμβάνει QR Code. Έτσι οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να σκανάρουν τον συγκεκριμένο κωδικό και να εξοφλήσουν εύκολα και γρήγορα τα τέλη κυκλοφορίας, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω web banking.

Το διαβάσαμε εδώ