ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023 ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου αποκριάτικο πάρτι για παιδιά και για ενήλικες στον Ταύρο

➣Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023: Μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. τα χρώματα του Colour Day Festival και η συναυλία με τον Γιώργο Λιβάνη θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς μεγάλους όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά να συμμετέχουν στο παιχνίδι των χρωμάτων, όπως η καρναβαλική διάθεση απαιτεί! Στη συναυλία συμμετέχει η Τάτα!

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 το μεσημέρι στις 14.30, η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο θα γεμίσει με τα πληρώματα των μεταμφιεσμένων στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση! Ευφάνταστες μεταμφιέσεις, άρματα, ξυλοπόδαροι, χορευτικά δρώμενα, θα μεταμορφώσουν την κεντρική Λεωφόρο του Μοσχάτου σε ένα μαγευτικό σκηνικό που θα παρακολουθήσουν χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης. Στην παρουσίαση της παρέλασης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μαζί του η Κατερίνα Καρύδη!

Μετά το τέλος της παρέλασης, η διασκέδαση συνεχίζεται στο ύψος της πλατείας Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)! Τα χρώματα του Colour Day Festival και η συναυλία με τον Γιώργο Λιβάνη θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς μεγάλους όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά να συμμετέχουν στο παιχνίδι των χρωμάτων, όπως η καρναβαλική διάθεση απαιτεί! Στη συναυλία συμμετέχει η Τάτα!

Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά Κούλουμα και την μεγάλη συναυλία με την Γλυκερία, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Το Καρναβάλι είναι μία μεγάλη γιορτή για το Δήμο μας! Μετά τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε με την πανδημία, η διάθεση μικρών και μεγάλων για διασκέδαση και συμμετοχή είναι δεδομένη! Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα περάσουν πολύ όμορφα αυτό το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις που έχουμε σχεδιάσει και φυσικά στην μεγάλη παρέλαση των μεταμφιεσμένων! Ας ευχηθώ, λοιπόν, να έχουμε ένα όμορφο Καρναβάλι!»      

Είσοδος Ελεύθερη!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ mymoschato.gr

Όλα για το Καρναβάλι Μοσχάτου Εδω!



Το διαβάσαμε ΕΔΩ