Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 17:07

Σπουδαία κίνηση από ΑΕΚ: Φέρνει στην Αθήνα τον Νταντσένκο και αναλαμβάνει την πλήρη φροντίδα του!

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωρά η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» πρόκειται να αναλάβει την πλήρη φροντίδα του Όλεγκ Νταντσένκο μετά την τριπλή ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Ουκρανός άσος.

Αυτή την ώρα, ο 28χρονος δεξιός μπακ μεταφέρεται αεροπορικώς από την Αττάλεια στην Αθήνα με ειδικό λίαρ τζετ με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατικολόγους και εξειδικευμένο σε εντατική παρακολούθηση νοσηλευτικό προσωπικό. Προορισμός είναι το Ιατρικό Κέντρο, όπου θα ξεκινήσει η νοσηλεία του, με την ΑΕΚ να αναλαμβάνει τα πάντα.

Στόχος είναι το συντομότερο δυνατό είναι ο άτυχος παίκτης να επανέλθει και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ωστόσο, από πλευράς «δικεφάλου» γίνονται ήδη και θα γίνουν τα πάντα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο -δανεικός από την «Ένωση»- άσος της Ζόρια βρισκόταν με την ομάδα του σε προετοιμασία στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Κυριακής (12/2) σωριάστηκε στο έδαφος καθώς υπέστη τριπλή καρδιακή ανακοπή. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο της ουκρανικής ομάδας έτρεξε για να δει τι συμβαίνει, ενώ για καλή τους τύχη στην περιοχή διεξαγόταν συνέδριο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστρίας, στο οποίο συμμετείχαν γιατροί που είχαν απινιδωτή μαζί τους και επανέφεραν στη ζωή τον Νταντσένκο, ο οποίος για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχε σφυγμό και ήταν κλινικά νεκρός! Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη στήριξή της.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 17:09