Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας σε μία ακόμη αιμοδοσία του Δήμου μας.

Η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το μήνυμά μας αυτή την φορά είναι «15’ λεπτά για σένα, μια ζωή για κάποιον».

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, σε μία συλλογική προσπάθεια για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει και προκύπτουν συνεχώς στον Δήμο μας.

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 06 Μαρτίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με την υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

Το διαβάσαμε ΕΔΩ