Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ θα πραγματοποιήσει δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.
Η δράση θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 από τις 10.00 έως τις 14.00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο επί της οδού Παπαδημητρίου 33, στο Μαρκόπουλο (κτίριο απέναντι από το Δ.ΥΠ.Α.).
Ενδεικτικό υλικό το οποίο μπορεί κάποιος πολίτης να προσφέρει είναι: αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδεις κρέμες για πόνους, σιρόπια για το βήχα, βιταμίνες, αντισηπτικά, αντιόξινα, ελαστικούς επιδέσμους, βαμβάκι, οινόπνευμα, αλοιφές για εγκαύματα, μύκητες, αλλεργίες και για σύγκαμα, αντηλιακά προϊόντα, αντικουνουπικά, ταινίες μέτρησης διαβήτη, βελόνες ινσουλίνης 5 mm κ.α.
Ο κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει ακόμα και φάρμακα και υγειονομικό υλικό, που μπορεί να διαθέτει στο σπίτι του και δεν χρησιμοποιείται, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, σε κλειστή συσκευασία και να μην έχει λήξει.
Όλοι να σκεφτούμε στις μέρες που διανύουμε, ποσό σημαντική είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη μεταξύ μας και η συνδρομή του κάθε ένα με τον τρόπο του.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στα τηλέφωνα: 22990 20176 και 22990 20174.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ