Συγκινητική η συνεισφορά των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, για την στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε με σφοδρότητα την Τουρκία και την Συρία.

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζικά, και σε αυτή την δράση αλληλεγγύης του Δήμου μας, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., αλλά και μεμονωμένοι εθελοντές πολίτες, συγκεντρώνουν και συσκευάζουν σε κούτες τα είδη, τα οποία και μεταφέρονται στο σημείο που έχει υποδείξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και η Π.Ε.Δ.Α.

Ήδη δύο φορτηγά του Δήμου μετέφεραν πράγματα και είναι δεδομένο, πως θα ακολουθήσει και τρίτη μεταφορά συλλεγόμενων ειδών.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους. Στους δεκάδες συμπολίτες μας που με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς συμμετέχουν και σε αυτή την δράση του Δήμου, κάνοντας αυτή την μεγάλη αίθουσα να φαίνεται μικρή, μπροστά στο πλεόνασμα αγάπης που επιδεικνύει η τοπική μας κοινωνία. Ο λαός μας, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό της επικράτειας, παρακολουθεί με συγκίνηση το δράμα των συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία, και προσπαθεί να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή τραγωδία”.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ