Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής- που είχε τοποθετηθεί μέσω αναρτήσεων στα social media τις προηγούμενες ημέρες- αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό, κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου «Just the 2 of Us», του Alpha. «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Κοκλώνης.

Πριν κλείσει το σόου, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις πληροφορίες για την υπόθεση, αναφέροντας πως «τα περισσότερα που γράφτηκαν είναι ψέματα», ενώ ζήτησε να μην μπαίνει στο «στόχαστρο» μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους.

«Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα το κάνω», είπε στο φινάλε του σόου ο Νίκος Κοκλώνης. «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας.

«Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε κάτι ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε», κατέληξε αναφερόμενος στην υπόθεση.

Νίκος Κοκλώνης: «Πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων και έρευνα

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος και αποφασίστηκε η δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, όπως και άλλων επτά φυσικών προσώπων και των 13 εταιρειών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του παραγωγού και των υπόλοιπων εμπλεκομένων για απάτη σε βάρος του δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο Νίκος Κοκλώνης φέρεται να είχε στήσει εικονικές εταιρείες, ώστε να εμφανίζει ως συμβεβλημένους σε αυτές τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του. Με αυτό τον τρόπο φέρεται ότι δεν κατέβαλε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και πως έκανε «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από το πόρισμα. Επιπλέον, φέρεται να οφείλει στο δημόσιο σε φόρους και άλλα ποσό που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:lifo.gr

Το διαβάσαμε εδώ