Όσο περνούν οι ώρες, εντείνεται η αγωνία για τους ανθρώπους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και εξακολουθούν να αγνοούνται.

Έχουν περάσει περισσότερες από 36 ώρες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 46, ενώ υπάρχουν φόβοι πως θα αυξηθεί δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Αλεξία Κούβελα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο τελευταίο GNTM, αναζητά τη φίλη της και επίσης μοντέλο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Το νεαρό μοντέλο επέβαινε στο μοιραίο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

«Η φίλη μου ήταν στο τρένο στα Τέμπη. Έχουν περάσει 24 ώρες και αγνοείται. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας» έγραψε το plus size μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Έκκληση για το αγνοούμενο μοντέλο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου έχει απευθύνει και η πρώην συμπαίκτριά της στο GNTM Αλεξία Τράικο. «Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να βρούμε την Ελισάβετ» γράφει χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram η Αλεξία Τράικο.

Συγκλονίζει το μοντέλο για τα Τέμπη

«Είναι δυνατόν να πρέπει να πεθαίνουν άνθρωποι για να φτιάχνουμε τις δομές αυτής της χώρας; Δηλαδή για να ανοίγουν αυτές οι συζητήσεις πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι σε αυτό το τρένο, που το παίρνω σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, και να ακούω από εργαζόμενους ότι έχουμε σύγκρουση σε ένα λεπτό.

Δεν μπορώ να φανταστώ τους ανθρώπους που περίμεναν στον σταθμό να παραλάβουν τους δικούς τους που δεν έφτασαν ποτέ. Ελπίζω να είναι οι πιο πολλοί άνθρωποι υγιείς, να είναι λίγοι τραυματίες και ακόμα λιγότεροι οι νεκροί» σημειώνει σε story της στο Instagram. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει τους πάντες στη χώρα.

H 26χρονη Ελισάβετ ταξίδευε στο μοιραίο τρένο, έχοντας μαζί το αγαπημένο της κατοικίδιο. Την αγαπημένη της γάτα. Δικοί της άνθρωποι και φίλοι της αγωνιούν για την τύχη της, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους στα Τέμπη.

Δραματικές εκκλήσεις για το μοντέλο που αγνοείται στα Τέμπη – «Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας» Το διαβάσαμε ΕΔΩ