Χαμός έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ιστορία ενός άνδρα στο Reddit. Αποκάλυψε ότι η σύντροφός του περιμένει το παιδί τους σε 12 εβδομάδες, αλλά έχει προκύψει μεταξύ τους μια διαφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυος σύντροφός του έχει γίνει έξαλλη, επειδή της πρότεινε να δώσουν στο παιδί τους το όνομα της πρώην φίλη του, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή. Αφού διηγήθηκε την ιστορία του, ρώτησε από τους χρήστες του Reddit αν είναι η παράλογη η επιθυμία του που έχει κάνει έξω φρενών την νυν σύντροφό του.

«Είχα μια κοπέλα για περίπου έξι χρόνια πριν γνωρίσω την τωρινή σύζυγό μου. Δυστυχώς, πέθανε και ήμουν απολύτως συντετριμμένος. Είναι ακόμα οδυνηρό που το σκέφτομαι και πάντα φανταζόμουν να δώσω στο παιδί μου το όνομά της στη μνήμη της», εξήγησε και πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς του άρεσε και το όνομά της. Κάτι που δεν άρεσε στην σύντροφό του.

«Αισθανόταν ότι ήταν περίεργο και δεν είχε νόημα καθώς η Νάνσυ ήταν η κοπέλα μου. Θεωρούσε ότι η Νάνσυ ήταν πολύ σημαντική για μένα για πολύ καιρό», συνέχισε να λέει. Δύο χρόνια αφού γνώρισε την σύντροφό του, η Νάνσι πέθανε.

«Ήταν η καλύτερή μου φίλη και ήταν τρομερό το ότι την έχασα. Νιώθω ότι θα ήταν ένας υπέροχος τρόπος να θυμάμαι και να τιμήσω ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που μου λείπει καθημερινά», πρόσθεσε και είπε πως αυτή η επιθυμία του προκάλεσε πολλά προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του. «Της είπα ότι είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε και οι δύο για το όνομα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να επιμένει ότι το θεωρεί περίεργο και δεν καταλαβαίνει γιατί το πρότεινα».

Το Reddit πάντως, πήρε… φωτιά, καθώς οι περισσότεροι χρήστες έσπευσαν να πάρουν το μέρος της γυναίκας του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι με αυτό τον τρόπο είναι σα να θεωρεί τη σύντροφό του ως δεύτερη επιλογή.

Πηγή