Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» o αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, για την 25η αγωνιστική της Super League, που είναι η προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Μάλιστα στις εξέδρες είναι υψωμένο κι ένα πανό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, το οποίο αναφέρει: «Δεν ήταν ατύχημα, είναι η κακιά η χώρα».

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Ρομπάιγ, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Αρχικά δόθηκε οφσάιντ, ωστόσο το γκολ ελέγχθηκε μέσω VAR και μέτρησε κανονικά, καθώς ο Άλβαρες άργησε να τραβηχτεί και κάλυπτε τον σκόρερ.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΜΠΑΪΓ

Στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Τζουκάνοβιτς να κάνει το 1-1 με κεφαλιά-ψαράκι, μετά το κόρνερ του Ριέρα.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1

Γκολ: 21′ Ρομπάιγ (Ατρόμητος), 51′ Τζουκάνοβιτς (Αστέρας)

Κίτρινες: Πίτσου (Aστέρας), Στρούγγης (Ατρόμητος), Μουνάφο (Αστέρας)

Κόκκινες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Αλάγκμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο – Ζουγλής (72′ Μπερτόγλιο), Ριέρα (72′ Τιλίκα), Σίτο – Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Έντερ, Κούεν (75′ Φριντζόνσον) – Ρομπάιγ, Καμαρά, Ροτάριου (75′ Κλωναρίδης) – Κιάρτανσον (75′ Τζαβίδας).

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος, Σακκάς Παναγιώτης – Δημήτριος Τέταρτος: Αγγελάκης Άγγελος VAR: Γκορτσίλας Ευστάθιος, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος