Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 21:52

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» και πλέον προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό (Κυριακή 12/3, 19:00).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της ομάδας στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τελειώματα και δίτερμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ακολουθεί έπειτα από περίπου ένα μήνα το κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα. Επιπλέον, ο Γιάννης Κάργας δούλεψε ατομικά σε υψηλή ένταση και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (10/3), οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως από αύριο, Παρασκευή, στις 9:00 το πρωί, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων που εξασφάλισε για το Πανθεσσαλικό. Ωστόσο, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποίησε πως με απόφαση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγένακη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 22:05