Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, 16:04

Encestando: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σλούκα»

Στη μεταγραφική λίστα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο ενόψει της νέας σεζόν (2023-24), βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «Encestando», που αναπαράγει και εκείνη της «Αs».

To συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, με τη «βασίλισσα» να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Aν και στο πρόσφατο παρελθόν, στη Ρεάλ είχαν ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις τον Αλμπέρτο Ντίαθ και Κάιλ Κούριτς, φαίνεται πως στην ομάδα της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ο Σλούκας αποτελεί διακαή πόθο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

H επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ Φακούντο Καμπάτσο, που μετά το ΝΒΑ, σε Ντένβερ Νάγκετς και Ντάλας Μάβερικς, φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, παραμένει περίπλοκη.

Στο σχετικό δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης ν’ αποκτήσει τον Σλούκα αναφέρεται: «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της EuroLeague αυτή τη στιγμή, με ρεκόρ 20-8 και ο Σλούκας είναι ο “μαέστρος” του παιχνιδιού του.

Ο Σλούκας λειτουργεί ως προέκταση των ιδεών του Μπαρτζώκα, του Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Σλούκας, ένας αριστερόχειρας παίκτης, ύψους 1,90 εκ., με μεγάλη ικανότητα σε διάφορους τομείς (περιφερειακό σουτ, διεισδύσεις) και υψηλή αξιοπιστία να πάρει την μπάλα στην τελευταία φάση ενός αγώνα, είχε απασχολήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020.

Έχει κατά μέσο όρο συγκομιδή 11 πόντους και 6,4 ασίστ ανά αγώνα στη Euroleague, την τρέχουσα σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, 16:23