Συνέντευξη του Αντιδήμαρχου Πρασίνου, Παιδικών χαρών και Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Γεωργίου Φελλά, σε σπουδαστές του Β΄ Εξαμήνου Αθλητικής Δημοσιογραφίας ΙΕΚ Μοσχάτο. 

Αναλυτικά:

Γιώργος Φελλάς: Εχθρός του έργου μας η γραφειοκρατία και η μείωση του προσωπικού!

Συνέντευξη από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου, Παιδικών χαρών και Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Γεώργιο Φελλά πήραν οι σπουδαστές του Β΄ Εξαμήνου Αθλητικής Δημοσιογραφίας ΙΕΚ Μοσχάτο την Δευτέρα 20/3/2023.

Κατά την διάρκεια μιας ακόμη πολυάσχολης ημέρας ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου υποδέχτηκε τους σπουδαστές στο Δημαρχείο και βρήκε την ευκαιρία να εκθέσει το έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και τους στόχους της νέας θητείας, καθώς φιλοδοξεί οι δημότες να ανανεώσουν από την πρώτη Κυριακή την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου.

Πέρα από την φροντίδα των υπαρχόντων αθλητικών χώρων και πρασίνου ο κ. Φελλάς έκανε ιδιαίτερη νύξη στο έργο του αποχετευτικού που αποπερατώνεται αυτήν την περίοδο, καθώς και στο μεγαλόπνοο έργο του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου είναι οικονομικά εύρωστος, δίχως χρέη και με διαρκή καλή επαφή και μέριμνα προς τους δημότες, ο κ. Φελλάς επισήμανε τις αγκυλώσεις της γραφειοκρατίας και την  μείωση  προσωπικού, τα οποία παραμένουν οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί του έργου που επιθυμεί να πετύχει η Δημοτική Αρχή. 

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του πως αδυνατεί να προσλάβει υπαλλήλους φύλαξης για τους δημοτικούς χώρους άθλησης και τις παιδικές χαρές, καθώς δεν προβλέπεται τέτοιος κωδικός προκήρυξης και την ευθύνη αυτή αναλαμβάνουν συνήθως… υπάλληλοι της καθαριότητας! Επιπλέον, επισήμανε πως όταν είχε προσληφθεί ένα περίπολο από Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας η φύλαξη παρέμενε αναποτελεσματική, καθώς οι δολιοφθορές λάμβαναν χώρα, όταν οι Security είχαν ήδη περάσει από το σημείο ενδιαφέροντος! Η ασφάλεια και η φύλαξη των δημοτικών εγκαταστάσεων παραμένει ένα ανοιχτό ζήτημα, καθώς καταγράφονται συχνά καταστροφές.

Ο κ. Γεώργιος Φελλάς αναφέρθηκε και στις προσωπικές του αθλητικές προτιμήσεις. Όντας φίλαθλος της ΑΕΚ, τόνισε την σημασία της λειτουργίας της OPAP Arena για την Νέα Φιλαδέλφεια, επισημαίνοντας πως αυτή τόνωσε την κοινωνική και οικονομική ζωή της περιοχής. Δεν παρέλειψε μάλιστα να επιδοκιμάσει την συμβολή του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, εν αντιθέσει με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Βασιλόπουλου που κατ΄ ουσίαν έφερνε εμπόδια στην ανέγερση του νέου γηπέδου.

Τέλος, ο κ. Φελλάς μίλησε και για τις δράσεις του Δήμου Μοσχάτου  Ταύρου για τα αδέσποτα ζώα και την ουσιαστική συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις  της πόλης.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ