Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 18:15

Κωπηλασία (Ρεγκάτα Πιεντιλούκο): Φινάλε με άλλα έξι μετάλλια για τα ελληνικά κουπιά!

Δεκατέσσερα συνολικά ήταν τα μετάλλια που πήραν τα ελληνικά κουπιά στο διήμερο της διεθνούς ρεγκάτας που διεξήχθη στη Πιεντιλούκο της Ιταλίας.

Το Σάββατο, πρώτη μέρα των αγώνων η συγκομιδή ήταν 8 μετάλλια, ενώ σήμερα Κυριακή (2/04) οι αθλητές και αθλήτριες της κωπηλασίας κατέκτησαν άλλα έξι, εκ των οποίων 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Στην πρώτη διεθνή αγωνιστική διοργάνωση της σεζόν και στην οποία έλαβαν μέρος κωπηλάτες από 29 χώρες του κόσμου, η ελληνική αποστολή επιστρέφει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της 14 μετάλλια (2 χρυσά, 9 ασημένια, 3 χάλκινα) συγκομιδή διόλου ευκαταφρόνητη αν υπολογιστεί ότι είναι το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής χρονιάς και η προετοιμασία των αθλητών βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

Αναλυτικά τα σημερινά μετάλλια:

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

Διπλό ελ βαρών (ν): Σοφία Δαλίδου- Γαβριέλα Λιόλιου

Διπλό σκιφ (ε): Ν. Χωλόπουλος-Δ.Παπάζογλου

Σκιφ (γ): Ευαγγελία Αναστασιάδου

Διπλό ελ βαρών (γ):Μ.Κοντού-Ζ.Φίτσιου

ΧΑΛΚΙΝΑ

Διπλό ελ βαρών (α): Π.Γκαϊδατζής-Α.Παπακωνσταντίνου

Δίκωπος άνευ (ε): Β.Κωστούλας-Δ.Κούτρας

Ακόμη την 4η θέση πήρε η δίκωπος των γυναικών με τις Ε.Φράγκου-Ι.Ασβεστά, την 5η στον τελικό του σκιφ νεανίδων κατέλαβε η Σωτηρία Άγκου, την 1η στο «μικρό τελικό» του σκιφ γυναικών πήρε η Κατερίνα Γκόγκου, την 7η στη δίκωπο των νεανίδων οι αδελφές Παπαιωάννου, Δήμητρα και Χριστίνα, την 8η στη δίκωπο των ανδρών οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας όπως και στο διπλό βαρύ των γυναικών οι Ζ.Φίτσιου-Μ.Κοντού.

Τέλος ο Στέφανος Ντούσκος δεν τερμάτισε στον τελικό του σκιφ ανδρών αφού είχε ένα ατύχημα με το κουπί του που δεν του επέτρεψε να διακριθεί.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 18:18