Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η τρίτη κατά σειρά συναυλία στο πλαίσιο του ενδέκατου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο Θ. Αγγελόπουλος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η καθηγήτρια φλάουτου του Δ.Ω.Κ. Βίκη Βασιλειάδη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, Αντώνης Κουφουδάκης, μέσα από μια σειρά έργων σπουδαίων σύγχρονων συνθετών, κατάφεραν ν’ αποσπάσουν το χειροκρότημα του κοινού.

Το ντουέτο, που μετρά δέκα χρόνια πορείας με πολυάριθμα ρεσιτάλ σε όλη την Ελλάδα παρουσίασε με δεξιοτεχνία, έργα των S.Assad, H.V.Lobos, A.Ourkouzounov M.D.Pujol και Ν.Τσότρα. Την εμφάνισή του έκανε και ο νικητής του Ά Βραβείου του 10ου Διαγωνισμού Κιθάρας Καλαμάτας Ακης Σιψάς.

Η βραδιά αυτή ήταν ορόσημο για το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας μιας και για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του θεσμού ένα παιδί της πόλης κερδίζει την μεγάλη κατηγορία του Διαγωνισμού.

Η επόμενη συναυλία με τίτλο «H φλόγα του flamenco στην Καλαμάτα» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.Το διαβάσαμε εδώ