Έχετε σίγουρα ακούσει τη φράση ‘σαράντα χρόνια φούρναρης’. Ε άδικο δεν έχει, αλλά δεν είναι και για να μας σταθεί εμπόδιο. Γεγονός είναι πως όσες πιο πολλές φορές ζυμώσεις, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Αποκτάς εμπειρία και άλλο αέρα. Το ζυμάρι είναι κάτι ζωντανό, που θέλει την προσοχή και την φροντίδα μας.  

Όμως για όλους υπάρχει μια αρχή και μια εύκολη συνταγή για μπούν στη διαδικασία να δοκιμάσουν. Το τσουρέκι πρωταγωνιστεί στο πασχαλινό τραπέζι. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Σε διάφορα σχήματα, με γέμιση ή χωρίς, στολισμένα με αμύγδαλο, με σουσάμι, με μαυροκούκι, ή με το κόκκινο αυγό τους και αρωματισμένα με μαχλέπι, μαστίχα, κακουλέ.

Πολλές παραλλαγές και πολλές εκδοχές. 

ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ 

Εύκολα τσουρέκια χωρίς ζύμωμα 

Πασχαλινό Τσουρέκι για Αρχάριους

Εύκολη συνταγή για νόστιμα τσουρέκια! 

Το πιο γρήγορο και εύκολο πασχαλινό τσουρέκι 



Το διαβάσαμε ΕΔΩ