Συγγραφέας: Στεφανία Ρουλάκη, από το Μοσχάτο!

Καλή Μ. Εβδομάδα! Με χαρά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το νέο, παιδικό μου βιβλίο “Παιδιά της καρδιάς”. Ένα ασυνήθιστο ταξίδι από την Αιθιοπία στην Ελλάδα που μιλά για τον πόλεμο, τη φιλία, τη δύναμη, την αναπλήρωση, τη διαφορετικότητα, τη διακρατική τεκνοθεσια… Εύχομαι να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Παιδιά της Καρδιάς
Εκδόσεις iWrite

Περιγραφή

Ένα παιδικό βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά για τον πόλεμο, τον ρατσισμό και το πώς η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Ένα βιβλίο που μιλά για το τι συμβαίνει στα παιδιά όταν πόλεμος ξεσπά. Για το αν έχει χρώμα η αγάπη, για το ποιος είναι διαφορετικός από ποιον, για το αν υπάρχουν κι άλλοι δεσμοί εκτός από τους δεσμούς αίματος, για τη φιλία, για την απώλεια, την αναπλήρωση και τη διακρατική τεκνοθεσία.

Ένα ασυνήθιστο ταξίδι από την Αιθιοπία στην Ελλάδα, που θα αγγίξει τις καρδιές, μικρών και μεγάλων!

Βιογραφικό Συγγραφέα

Αγαπά πολύ την οικογένειά της, τους φίλους της, το διάβασμα, τα ταξίδια, τη φύση, τη μαγειρική, τη δημιουργία αντικειμένων από υλικά ανακύκλωσης. Αγαπά τη ζωή. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι αφήνουμε τα αποτυπώματά μας στους άλλους, κι έτσι στη ζωή. Γι’ αυτό και την ενδιαφέρουν πολύ οι ιστορίες των ανθρώπων. Το Εγώ θα ζήσω είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα. Έχει γράψει, επίσης, παιδικά παραμύθια και ποιήματα. Αυτά είναι τα δικά της «αποτυπώματα».

Η Στεφανία Ρουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε Διαφήμιση, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Ομαδική Ψυχοθεραπεία. Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και μικρότερες ελληνικές, σε εμπορικά κυρίως τμήματα. Για κάποια χρόνια είχε τη δική της επιχείρηση, ένα μεσιτικό γραφείο. Από το 2015, την κέρδισε ο χώρος της Ψυχικής Υγείας.Το διαβάσαμε ΕΔΩ