Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 12:52

Όρθιο πικάπ χαιρετίζει την επέλαση του βινυλίου

Είναι πλέον κοινώς παραδεκτό ότι οι Δανοί είναι πρωτοπόροι στο ντιζάιν και η εταιρεία CoolGeek παρουσίασε ένα κάθετο πικάπ το οποίο φέρνει στο σπίτι χρώματα και vintage διάθεση.

Το VS-01 επαναφέρει τη χρυσή εποχή του βινυλίου, μιας τεχνολογίας που θεωρείτο παρωχημένη. Και όχι άδικα. Σύμφωνα με τη στήλη τεχνολογίας του BBC, οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ξεπέρασαν πέρυσι στις ΗΠΑ τις πωλήσεις CD για πρώτη φορά από το 1987.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα οριζόντια πικάπ, το VS-01 τοποθετεί σε πλήρη θέα τους δίσκους και αποπνέει οπτική φρεσκάδα στην οποία συνδυάζεται το σκανδιναβικό μοντέρνο στυλ με κλασικά συναισθήματα.

 


 

Μπορεί να προγραμματιστεί για να παίξει δίσκους 33 και 45 στροφών. Το vintage πικάπ μπορεί να λειτουργήσει ως ηχείο Bluetooth και δίνει στους χρήστες και τη δυνατότητα να ακούσουν μουσική με ασύρματα ακουστικά. Εκτός από τις διάφορες χρωματικές εκδοχές του συνοδεύεται από τέσσερα υψηλής πιστότητας ηχεία με μελωδικό treble, ζεστό midrange και επιβλητικά μπάσα. Περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο υβριδικό mid/tweeter των 5W και ένα subwoofer των 30W. Ο δίσκος και ο βραχίονας είναι επίσης όρθιοι για να περιορίσουν την επιφάνεια στην οποία πέφτει σκόνη έτσι ώστε η βελόνα να είναι σταθερή και να μην γλιστρά. Και ο βραχίονας φέρει μια high-end δανέζικη κεφαλή.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 13:43