Otapoint.gr

Με επιτυχία η τετάρτη θεματική του Ανοικτού πανεπιστημίου της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου (εικόνες – βίντεο)!


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!

Συνεχίζονται οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου που διοργανώνει η Πνευματική Εστία Μοσχάτου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στις 26 Απριλίου,  στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) στις 18.30 το απόγευμα διεξήχθη η 4η ενότητα με τίτλο: 

«Θεσμικές επιπτώσεις της κρίσης. Δικαιοσύνη και κράτος δικαίου».

Αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματική κάλυψαν οι ομιλητές: π. Υπουργός Γιάννης Πανούσης –Καθηγήτρια Χριστίνα Ζαραφωνίτου – Καθηγητής Άγγελος Μιμής.  Συντονιστής θα είναι ο Καθηγητής Ιάκωβος Φαρσεδάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε τους ομιλητές για την παρουσία τους. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Μελίστας Θανάσης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοσχάτου κ. Σφυρόερας Γιώργος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η επόμενη ενότητα του Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι η ακόλουθη: 

Διαπροσωπικές επιπτώσεις της κρίσης (31-5-2022):

Ομιλητές: καθηγητής Παναγιώτης Κορδούτης  – καθηγητής Κωνσταντίνος Κοσκινάς

Συντονιστής: Ο Θεολόγος – Ιστορικός και Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Μ  Κωνσταντίνος Βενιζελέας

Φόρμα Αιτήσεως Συμμετοχής στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το άρθρο Με επιτυχία η τετάρτη θεματική του Ανοικτού πανεπιστημίου της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου (εικόνες – βίντεο)! εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Exit mobile version