Χρ. Πονήρη – Σεγδίτσα: «Με γνώμονα την πρόληψη και συνοδοιπόρους αξιέπαινους συμπολίτες μας»

Ο Δήμος Δελφών, με συνεχή και συστηματική προσπάθεια, βρίσκεται πάντα δίπλα στον ευάλωτο πολίτη, καλύπτοντας βασικές ανάγκες διαβίωσής του.
Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο, μετά από επίμονη και προς πάσα κατεύθυνση αναζήτηση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, διατίθεται πλέον χώρος προσωρινής φιλοξενίας (υπνωτήριο), μετά από την ανταπόκριση του συμπολίτη μας κ. Ηλία Πότσιου (Ξενώνας Χάρμαινα), ο οποίος με συναισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς διαθέτει το χώρο του προς αυτό το σκοπό.
Η δράση αφορά στην κάλυψη επειγουσών στεγαστικών αναγκών συνανθρώπων μας που λόγω εκτάκτων συνθηκών ή οικονομικής δυσχέρειας αδυνατούν να καταφύγουν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα, με αφορμή την εξέλιξη δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι στο Δήμο μας δεν υφίσταται πρόβλημα αστέγων και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, έστω και σπάνια, όπου κάποιος συνάνθρωπος ή κάποιοι συνάνθρωποί μας, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν δύνανται να διανυκτερεύσουν με δική τους πρωτοβουλία σε κάποιο κατάλυμα. Κινούμενοι με γνώμονα την πρόληψη, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και με την αξιέπαινη ευαισθησία συμπολιτών μας, εξασφαλίστηκε πλέον ένας χώρος, σε άριστες συνθήκες, για τη φιλοξενία τους».

Το διαβάσαμε ΕΔΩ