Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, 02:47

Νάπολι: Οπαδοί έκαναν απίθανο δώρο στον Σπαλέτι, δύο χρόνια μετά την κλοπή του αμαξιού του

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι έκαναν ένα… ιδιαίτερο δώρο στον Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς του επέστρεψαν ένα «μέρος» από το αμάξι που του είχαν κλέψει!

O κύκλος του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Νάπολι, έκλεισε «ονειρεμένα», καθώς στο τελευταίο του ματς σήκωσε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του κλαμπ, 33 χρόνια μετά από το δεύτερο πρωτάθλημα που είχε χαρίσει στους Παρτενοπέι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ιταλός τεχνικός φεύγει από το κλαμπ ως ένας από τους σπουδαιότερους που έχει περάσει από τον πάγκο των Ναπολιτάνων, όμως η σχέση του με τους οπαδούς δεν ήταν πάντα καλή.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2021 μερίδα οργανωμένων είχαν κλέψει το Fiat Panta του Σπαλέτι και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» πανό που έγραφε: «Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις». Έστω και… εν μέρει οι ultras της Νάπολι κράτησαν τον λόγο τους.

Μερικοί οργανωμένοι οπαδοί επισκέφτηκαν τον Σπαλέτι και έκαναν δώρο ένα μεγάλο γαλάζιο κουτί. Τι έκρυβε μέσα; Το τιμόνι του Fiat Panta! Ο Σπαλέτι αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ και αγκάλιασε τους οπαδούς που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με full face.


 

Πηγή: gazzetta.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, 02:49