16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου δήμων Αττικής ! 
Θεατρικό Εργαστήρι “Εν Δράσει” Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου!

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου “Εν Δράσει” , γι’ ακόμη μια φορά, μάγεψε το κοινό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , με το εξαιρετικό έργο του Ανδρέα Φλουράκη “Μία χώρα, δύο αιώνες μετά” σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.. Μια εξαιρετική παράσταση που παρακολoύθησε πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο θέατρο!

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάββας Γιάννης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Θανάσης Μελιστας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Λίγα λόγια για το έργο

Ποιος σχεδίασε την Ελληνική σημαία; Γιατί κρυβόταν ο Κάλβος; Ποιοι είναι οι ήρωες του 1821 και ποιοι του 2021; Γιατί δεν ζωγράφισε τη «Σφαγή της Χίου» Έλληνας ζωγράφος; Τι έκαναν οι Έλληνες για να μην πάρουν τα παιδιά τους στο παιδομάζωμα; Εκτός από την Μπουμπουλίνα και τη Μαντώ, υπήρχαν άλλες επαναστάτριες; Τι γλώσσες μιλούσαν οι Έλληνες τότε και τι τώρα; Τι έχει γίνει τα τελευταία διακόσια χρόνια σε αυτή τη χώρα; 
To «Μία Χώρα Δύο Αιώνες Μετά» διαπραγματεύεται με χιούμορ το πώς οι σημερινοί Έλληνες διαχειρίζονται τη νεότερη ιστορία τους, αλλά και για το πώς τη δημιουργούν. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει παγιωθεί για να διαμορφώσει τις συνειδήσεις του μέλλοντος. Εδώ η αφορμή μοιάζει να μετατίθεται από την κρίση της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα στη γιορτή των 200 ετών από τον αγώνα της ανεξαρτησίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
​Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ναρλής
Σκηνικά / κοστούμια: Ηλιάννα Σκουλάκη
Μουσική : Πέτρος Κουτρουμπής / Νίκος Ζαννής
Μακέτα αφίσας: Ηλιάννα Σκουλάκη
Κατασκευή σκηνικών: Κώστας Αβραμιώτης

ΔΙΑΝΟΜΗ
Ικραμίδου Σοφία
Καραθανάση Μαίρη
Κατσίμπας Δημήτρης
Καφετζής Κωνσταντίνος
Μάζη Μαρία
Πέρρυ Κατερίνα
Πεφάνη Έλενα
Φατσέα Θεοδώρα
Φυσέκη Χαρά
Χήτου Μαρία

Το άρθρο «Μία χώρα, δύο αιώνες μετά» Εξαιρετική παράσταση του “Εν Δράσει” στον Ταύρο (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.Το διαβάσαμε ΕΔΩ