Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 το Μοσχάτο γιόρτασε με Λαμπρότητα την γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και ο Ιερός Ναός του Μοσχάτου είχε την τιμητική του.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ναό στον Εσπερινό της Παρασκευής (πατήστε εδώ) Χοροστατούντος του  Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε ο Εσπερινός και η περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Μοσχάτου, Χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ανδρούσης κ.κ. Κωνστάντιου!

Την εικόνα συνόδευσαν η μπάντα του Δήμου, καθώς και τιμητικό Άγημα από άνδρες του Πεζικού.

Επίσης συλλειτούργησαν ιερείς, από άλλες ενορίες των γύρω περιοχών, ιδιαίτερη παρουσία ο Πατέρας Νικόλαος που για πολλά χρόνια ήταν προϊστάμενος στην ενορία της Μεταμορφώσεως Μοσχάτου!

Στις εκδηλώσεις της εκκλησίας μας παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Προϊστάμενός του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Πάτερ Γεώργιος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την κάμερα του Mymoschato! 


Το άρθρο Mε Λαμπρότητα γιόρτασαν τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Μοσχάτο (εικόνες- Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ