ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Όλους τους μαθητές των σχολείων του  Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, την  ΤΕΤΑΡΤΗ 27-9-2023 και ώρα 19.30 στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ (Μιαούλη 60), να παρακολουθήσουν δωρεάν των διεθνή αγώνα μπάσκετ για το EURO CUP  Γυναικών, μεταξύ των ομάδων:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΚΛΟΥΖ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στου ομίλους του EuroCup Γυναικών έκανε η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία πήρε διπλό με 47-62 επί της Κλουζ στη Ρουμανία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στο Μοσχάτο την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 19:30, στο κλειστό γήπεδο στην Μιαούλη.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ στις 27-9-2023 και ώρα 19.30 στο κλειστό γήπεδο στην Μιαούλη

Μεγάλη στιγμή για το Μοσχάτο και ειδικά για μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια… την Ελευθερία Μοσχάτου.

Η ρεβάνς για τον προκριματικό αγώνα τού Eurocup με την Ρουμανική Κλούζ θα γίνει στην φυσική έδρα το Μοσχάτο βάσει τού προγράμματος τής FIBA!!!

Είναι ιστορική στιγμή για την περιοχή μας καθώς οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα πρόσθεσαν καρέκλες και έκαναν ότι ήταν απαραίτητο ώστε το κλειστό τού Μοσχάτου να πληρεί τούς όρους για να πάρει άδεια τέλεσης Ευρωπαϊκών αγώνων.

Πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ομάδα της συγκεκριμένα η Ελευθερία είναι η μόνη ομάδα σε οποιαδήποτε άθλημα, η οποία εκπροσωπεί τον Δήμο στην Ευρώπη και μάλιστα θα δώσει τον πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό αγώνα στο ιστορικό κλειστό τής οδού Μιαούλη!

Δήλωση του Πρόεδρου της Ελευθερίας Αρη Δημητρίου!

Εγκρίθηκε από την FIBA να διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας για το EURO CUP με την Ρουμανική ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ στις 27-9-2023 και ώρα 19.30 στο κλειστό γήπεδο στην Μιαούλη. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται διεθνείς αγώνας στην πόλη μας και από ομάδα της πόλις μας. Τιμή για τον σύλλογο και την πόλη. Χρειάζονται όμως άμεσα κάποιες διορθώσεις και είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος θα συνδράμει. Όλοι μαζί για την πρόκριση της ομάδας μας στους ομίλους του EUROPA CUP.Το διαβάσαμε ΕΔΩ