• Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Ανδρέας Ευθυμίου.

Μια νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, με τον συνδυασμό του στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο κ. Ευθυμίου ανακοίνωσε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό του, τον Άκη Δείξιμο, από το Μοσχάτο.

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου:

Μαζί μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει και ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης γεννήθηκε στο Μοσχάτο και από την ηλικία των 10 ετών ξεκίνησε σπουδές κιθάρας, ενώ συμμετείχε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Επαγγελματίας μουσικός από το 1992 και συνθέτης τραγουδιών που οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες πολλά ονόματα γνωστών ερμηνευτών, ο Άκης έχει διαγράψει μεγάλη πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και ως δημιουργός.

Πέρα όμως από την καλλιτεχνική του πορεία, ο Άκης είναι ένας ενεργός πολίτης που συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας επί εννέα συνεχή χρόνια ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό μας. Η συμμετοχή του στον τομέα του πολιτισμού του Δήμου ξεκίνησε από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου και συνέχισε ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Με συνεχή πολιτιστική δράση αλλά και συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Άκης έχει αποδείξει ότι ξέρει να διεκδικεί και να αγωνίζεται καθημερινά για την ανάπτυξη του πολιτισμού, της τέχνης αλλά και της δημιουργίας στην πόλη μας.

Με την υποψηφιότητά του, επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία, τη γνώση και την πολιτιστική του κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου που έχει ξεκινήσει στο Δήμο μας για την ανάπτυξη του πολιτισμού και την προσφορά μέσα από αυτόν στους συμπολίτες του.Το διαβάσαμε ΕΔΩ