Άδοξο τέλος της 82χρονης φαίνεται πως είχε η ιστορία αγάπης της Iris Jones και του 36χρονου Mohamed Ibriham


Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2021, παρά τα 46 χρόνια που τους χώριζαν. Όμως, μετά από περίπου 2,5 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε.

Διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Τελικά, ο έρωτας ίσως και να κοιτά χρόνια. Οι δυο τους είχαν γίνει πρωτοσέλιδο για την συγκλονιστική σχέση που είχαν.

«Λάτρευα τα πάντα στον Mohamed», φέρεται να είχε δηλώσει η 82χρονη Jones στο περιοδικό Closer, στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είχαμε εξαιρετική σεξουαλική ζωή, αλλά μετά, αντί να κάνουμε έρωτα, καταλήγαμε να διαφωνούμε συνέχεια για τα πάντα», συνέχισε.

Η Iris Jones συνομίλησε για πρώτη φορά με τον Mohamed Ibriham το 2019 μέσω Facebook και γρήγορα ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους.

Άδοξο τέλος της 82χρονης με τον 34χρονο σύζυγό της: “Στο κρεβάτι τα βρίσκαμε, αλλά...”
Άδοξο τέλος της 82χρονης με τον 34χρονο σύζυγό της: “Στο κρεβάτι τα βρίσκαμε, αλλά…”

Η συνταξιούχος, η οποία λαμβάνει μια εβδομαδιαία σύνταξη 266 δολαρίων από την κυβέρνηση, σύντομα πέταξε στο Κάιρο της Αιγύπτου για να τον συναντήσει.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2020 και λίγο αργότερα, ο Ibriham μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι μαζί με τη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του το 2021 στο βρετανικό talk show «This Morning», ο αποκαλούμενος «toyboy» επέμεινε ότι δεν φλέρταρε την Jones για την βίζα ή τα χρήματά της.

Άδοξο τέλος της 82χρονης με τον 34χρονο σύζυγό της: “Στο κρεβάτι τα βρίσκαμε, αλλά...”
Άδοξο τέλος της 82χρονης με τον 34χρονο σύζυγό της: “Στο κρεβάτι τα βρίσκαμε, αλλά…”

Αλλά τώρα, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν τελειώσει μεταξύ τους – και η Jones έχει βρει νέο σύντροφο. Πρόκειται για τον γάτο της, τον κ. Tibbs. «Τον απέκτησα λίγες μέρες αφότου ο Mohammed μετακόμισε και είναι ο τέλειος σύντροφος», δήλωσε, σύμφωνα με το nypost.com. «Δεν παραπονιέται ποτέ, είναι πολύ ήσυχος και όμορφος. Τον λατρεύω. Είναι πολύ ευτυχισμένος εδώ και δεν δημιουργεί ακαταστασία».

Η Jones επέμεινε ότι δεν της λείπει καν ο πρώην σύζυγός της. «Δεν μου λείπει καθόλου ο Mohamed, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο όταν έφυγε, ήταν ότι πήρε τις γαρίδες τεμπούρα μου, που είχα προγραμματίσει να φάω εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή