Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος άντρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση, εμπορία επιρροής-μεσάζοντες και απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ένας 36χρονος άντρας, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , κατήγγειλε στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων,  ότι επικοινώνησε με τον 45χρονο, έπειτα από σχετικό μήνυμα που δέχτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος του δήλωσε ψευδώς ότι είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών και μπορεί να μεσολαβήσει προκειμένου να μη διενεργηθεί προγραμματισμένος οικονομικός έλεγχος στο κατάστημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σκοπό αυτό ζήτησε από τον 36χρονο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ ως προκαταβολή για να μη γίνει ο έλεγχος και επιπλέον 1.000 ευρώ για να διαγραφεί από τη λίστα των υπό έλεγχο καταστημάτων.

Έπειτα από συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, ο δράστης συνελήφθη,  χθες το απόγευμα στην περιοχή της Τούμπας, τη στιγμή που παρέλαβε το συμφωνηθέν ποσό από τον παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το διαβάσαμε εδώ