Η Air France ανταποκρίνεται στην συνεχιζόμενη ζήτηση προωθώντας την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της. 

Μακρινοί προορισμοί: Αύξηση χωρητικότητας κατά 9%. Πτήσεις προς 85 προορισμούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική. Συγκεκριμένα:

  • Επαναφέρει τις πτήσεις προς τη Μινεάπολη (Μινεσότα), με μια καθημερινή πτήση.  
  • Εγκαινιάζει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Παρισιού – Charles de Gaulle και Φοίνιξ (Αριζόνα), τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 787-9.
  • Επεκτείνει την απ’ ευθείας σύνδεση με το Raleigh-Durham (Βόρεια Καρολίνα) που εγκαινιάστηκε τον χειμώνα του 2023, και αυξάνει τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων στις 7, από 3 που ήταν την χειμερινή περίοδο.  

Κατά την περίοδο του Φεστιβάλ των Καννών, η Air France θα  έχει δύο ειδικές πτήσεις μεταξύ Los Angeles (ΗΠΑ) και Νίκαιας (Γαλλία), με Airbus A350-900s εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες καμπίνες. Αυτό το καλοκαίρι η Air France θα πετάει προς τις ΗΠΑ περισσότερες από  210 φορές την εβδομάδα, εξυπηρετώντας συνολικά συνολικά 17 προορισμούς. Θα προσφέρει επίσης σχεδόν 60 πτήσεις προς 5 πόλεις στον Καναδα.

Παράλληλα με τη διεύρυνση του δικτύου της στη Βόρεια Αμερική, τα πλάνα της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν επίσης:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Ανάπτυξη της καθημερινής σύνδεσης με το Άμπου Ντάμπι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) από το Παρίσι-Charles de Gaulle που εγκαινίασε τον χειμώνα του 2023 και μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 
  • Επανέναρξη της απ΄ ευθείας πτήσης προς Νταρ Ες Σαλάμ (Τανζανία) που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023, με 3 πτήσεις την εβδομάδα ως συνέχεια της Ζανζιβάρης.  

Το διαβάσαμε ΕΔΩ