Μαγειρίτσα,η πρωταγωνίστρια του Πασχαλινού τραπεζιού που φροντίζει την ομαλή (μετάβαση) του οργανισμού απο τη νηστεία στο κρέας, η γεύση? πάντα επίκαιρη!!!

Μαγειρίτσα-Magiritsa

περίπου 600 γρ.κατσικίσια εντεράκια

1 λίτρο νερό βρύσης + χυμό απο 1 λεμόνι

περίπου 700 γρ. κατσικίσια συκωταριά

λάδι

7 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι

3 κ.σ.  άνηθο

πιπέρι

2 λίτρα χλιαρό νερό

αλάτι

100 γρ.ρύζι γλασέ (πλυμένο)

2 αβγάχυμό απο 2 λεμόνια

Εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο από το youtube.com



Το διαβάσαμε ΕΔΩ