Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Κεΐσογλου, ο International Activities Coordinaton of Valencia Basket Club mr. Juanjo Rojo, ο πρεσβευτής της Valencia στην Ελλάδα, πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΚΑΟΣ-ΣΙΡΙΣ Δρ. Θάνος Μηλούσης, σας προσκαλούν σε κοινή συνέντευξη τύπου, αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 13:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Elpida Resort (αίθουσα Κερκίνη), για την αθλητική διοργάνωση με την ονομασία «Valencia Basket Skills Camp» που θα λάβει χώρα 7-9 Μαΐου σε 6 γήπεδα της πόλης των Σερρών.

Στη σπουδαία αυτή δράση του Valencia Basket Skills Camp, θα συμμετέχουν 120 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10-16 ετών από 15 καλαθοσφαιρικά σωματεία της Β. Ελλάδας.

Το τριήμερο θα διδάξουν 14 προπονητές με επικεφαλής δύο Ισπανούς συνεργάτες της παγκοσμίου φήμης ακαδημίας L’Alqueria del Basket και ο Έλληνας πρεσβευτής του αναπτυξιακού προγράμματος της Βαλένθια στην Ελλάδα και την Κύπρο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Η εν λόγω αθλητική δράση ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό βάζοντας την πόλη μας στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης.

Συμπαραστάτες στη δράση τάχθηκαν ο Δήμος Σερρών ως συνδιοργανωτής και τοπικές επιχειρήσεις.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ