Συγκλονίζει τη Λακωνία ο τραγικός χαμός της Στέλλας Βαβουγυιού

Συντετριμμένη είναι η λακωνική κοινωνία στο άγγελμα θανάτου της Στέλλας Βαβουγυιού, επί σειρά ετών προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στη Λακωνία. Η γυναίκα ηλικίας 72 ετών, έχασε αναπάντεχα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) στο 6ο χλμ. της ΕπΟ Αιγιών–Αγίου Νικολάου στο ύψος του Αρχοντικού Σμύνους στον Δήμο Αν. Μάνης. Το μοιραίο συνέβη όταν το επιβατηγό όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας και στη συνέχεια κατέληξε σε γκρεμό ύψους 4 μέτρων.

Η Στ. Βαβουγυιού ήταν συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας Σπάρτης, ενώ για σημαντικό χρονικό διάστημα διετέλεσε προϊσταμένη της Υπηρεσίας. Στη διάρκεια της θητείας της και από την επιτελική θέση που κατείχε, είχε κληθεί να χειριστεί σημαντικές Υπηρεσίες του Δημοσίου, με μεθοδικότητα και αποδοτικότητα.

Επίσης, αρκετά χρόνια υπηρέτησε στην Εφορεία Γυθείου και στην τότε Κοινότητα Αγίου Νικολάου Σμύνους. Μετά τη συνταξιοδότησή της κατοικούσε μόνιμα στην ΤΚ Αγίου Νικολάου, απ’ όπου καταγόταν η οικογένειά της.

Ο αδόκητος χαμός της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, σκορπώντας θλίψη και πένθος σε οικείους, φίλους και συνεργάτες. Μόνο έναν καλό λόγο έχουν για τη Στ. Βαβουγυιού όσοι τη γνώρισαν, καθώς διακρίθηκε για το ήθος, τη συναδελφικότητα, την εντιμότητα και την εργατικότητά της.

Ο «ΛΤ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης.

Πηγή: lakonikos.gr